Wie zijn wij?

In 1995 begon Roland Mahler met RM Deuren, een bedrijf dat zich specialiseert in onderhoud, reparatie en keuring van industrie- en overheaddeuren. Naast het leveren, hangen, repareren en onderhouden van garagedeuren, had Roland eigenlijk zo lang hij zich kan herinneren al een andere passie: auto's. Groot, klein, jong of oud, het maakte weinig uit. Zo lang het maar een motor had.

Op zijn 18e, vanuit de schuur van zijn ouders verkocht Roland zijn eerste auto. Deze passie bleef. Hobbymatig werd er naast de werkzaamheden bij RM Deuren regelmatig een auto verkocht. Dit waren destijds veelal personenauto's, later werden dit ook vaak bedrijfswagens. De hobby groeide uiteindelijk uit tot een tweede bedrijf: RM Bedrijfswagens.

Vanaf 2005 is de handel in personenauto's volledig omgezet in grijs kenteken auto's, zoals bussen, bestelwagens, pick-ups, bakwagens en zelfs zo nu en dan aanhangwagens. Het doel is het leveren van nette, goed onderhouden auto's, waar nog jarenlang plezier aan kan worden beleefd. En dat voor kleine prijzen. Hele kleine prijzen zelfs; bij ons zult u zelden een auto aantreffen die duurder is dan €5000,-.

Wilt u eens langs komen? Wie laten u graag onze bedrijfswagens zien! Omdat wij vaak onderweg zijn, graag een telefoontje voor u komt, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!

Bedankt voor het bezoek aan onze site, en graag tot ziens in Gendt!

Met vriendelijke groet, Roland Mahler